Allergi er i dag nærmest å regne for en folkesykdom. I "100 retter for Allergikere" har vi derfor utelatt de vanligste allergifremkallende matvarene. Dermed kan allergikere som ikke er sikre på hva de tåler, prøve seg fram ved gradvis å tilsette matvarer som kan gi allergiske reaksjoner, i oppskriftene i denne kokeboken. I tillegg inneholder boken et kapittel med gode råd om hvordan en allergiker og den øvrige familie bør planlegge husholdningen.
Les mer
Allergi er i dag nærmest å regne for en folkesykdom. I "100 retter for Allergikere" har vi derfor utelatt de vanligste allergifremkallende matvarene. Dermed kan allergikere som ikke er sikre på hva de tåler, prøve seg fram ved gradvis å tilsette matvarer som kan gi allergiske reaksjoner, i oppskriftene i denne kokeboken. I tillegg inneholder boken et kapittel med gode råd om hvordan en allergiker og den øvrige familie bør planlegge husholdningen.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788204020314
Publisert
1989
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fredhøi
Serie
Vekt
334 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
61

Forfatter