I denne boken presenterer husstellærer og matekspert Hedvig Krogsbøl et variert utvalg fiskeoppskrifter av både ferskvanns- og saltvannsfisk. Her finnes mange tradisjonelle oppskrifter, men også nye og spennende oppskrifter med fisk som lever i våre farvann. Til slutt i boken kan du lese om hvor viktig fisk er i kosten vår, hvordan du skal rense den, og hvilke kvalitetstegn du skal se etter når du gjør dine fiskeinnkjøp.
Les mer
I denne boken presenterer husstellærer og matekspert Hedvig Krogsbøl et variert utvalg fiskeoppskrifter av både ferskvanns- og saltvannsfisk. Her finnes mange tradisjonelle oppskrifter, men også nye og spennende oppskrifter med fisk som lever i våre farvann. Til slutt i boken kan du lese om hvor viktig fisk er i kosten vår, hvordan du skal rense den, og hvilke kvalitetstegn du skal se etter når du gjør dine fiskeinnkjøp.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788204028389
Publisert
1989
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fredhøi
Serie
Vekt
386 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
64
Sjanger
Faglitteratur
Redaktør