«Ole Martin Alfsen er intet mindre enn et fyrverkeri av en kokk og matformidler ... Alfsen serverer gryter fra øverste hylle»
Nettavisen
«en skikkelig god kokk, og en dyktig formidler. Dette er en bra kokebok, med mat som er praktisk å lage til mange.»
- Ole Jacob Hoel, Adresseavisen
I mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet.
De kalles både gryterett, «slow cooking» og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Her finner du enkle, utsøkte, gode og smaksrike retter, alle med tidsbruk og drikketips. Det er også forslag til variasjoner og tilbehør. Her er klassiskere som boeuf bourgignon, osso bucco, bacalao, lapskaus og oksehaleragú, i skjønn forening med velsmakende vegetargryter, indiske curryer, one pot pasta, slow cooked gryteretter og nykomponerte retter fra stjernekokk Ole Martin Alfsen.
Det finnes ikke noe mer lettvint enn å lage alt i én gryte eller form, og da har du supergod mat til både travel hverdag, fest og søndagsmiddagen.
Read more
Product details
ISBN
9788248929628
Published
2022-10-10
Edition
1. edition
Publisher
Kagge Forlag AS; Kagge
Weight
1240 gr
Height
267 mm
Width
217 mm
Thickness
29 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
255
Genre
Faglitteratur
Author
Photographs by