Denne kokeboka er en stjernekokks arv til kommende generasjoner. For Eyvind Hellstrøm er mat essensen i livet. Kan du lage mat, sier Eyvind, er det supert. Kan du lage god mat, derimot, åpner det dørene til et liv med gode opplevelser.
Eyvind vil gjøre tenåringer interessert i mat og matlagning. Til å hjelpe seg har han fått med seg sitt fadderbarn Elise på 15 og hennes venner. Sammen har de laget en kokebok med 60 oppskrifter på frokost, lunsjretter, hverdagsmiddag, søndagsmiddag, festmat, buffémat samt fristende snacks og godsaker.
Oppskriftene er enkle, og rettene er tilpasset råvarer man får i årets sesonger. Boka er full av geniale tips, og steg-for-steg bilder viser hvordan man best skjærer, hakker, rører, ruller, baker ...
Eyvind vil gjøre tenåringer interessert i mat og matlagning. Til å hjelpe seg har han fått med seg sitt fadderbarn Elise på 15 og hennes venner. Sammen har de laget en kokebok med 60 oppskrifter på frokost, lunsjretter, hverdagsmiddag, søndagsmiddag, festmat, buffémat samt fristende snacks og godsaker.
Oppskriftene er enkle, og rettene er tilpasset råvarer man får i årets sesonger. Boka er full av geniale tips, og steg-for-steg bilder viser hvordan man best skjærer, hakker, rører, ruller, baker ...
Read more
Product details
ISBN
9788203390456
Published
2012-10-09
Edition
1. edition
Publisher
Vendor
Aschehoug
Weight
840 gr
Height
268 mm
Width
200 mm
Thickness
20 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
189
Genre
Faglitteratur
Author
Illustrated by