Vi kan i dag velge og vrake blant utallige fisk- og skalldyrarter i fiskedisken, også eksotiske fiskeslag som vi verken vet hvordan vi skal uttale eller tilberede. Fisk og skalldyr passer svært godt i det moderne kjøkken og med de nye teknikkene innen matlaging. All fisk egner seg ypperlig til wok, grill eller frityrgryte. I Fisk og skalldyr finner du oppskrifter på de klassiske fiskerettene, men også nye spennende retter. Her er det gratenger og supper, patéer og suffléer, salater og marinert fisk, røkt og gravet fisk, silderetter, forretter, sauser og stuinger.Lekre bilder viser skritt for skritt de forskjellige arbeidsmomentene. Til hver oppskrift er det med serveringsforslag som gjør måltidet ekstra spennende og det gjelder den raske lunsjretten eller den helt store festen. Fisk og skalldyr er en helt ny og revidert utgave av vår tidligere populære bok Mat av fisk og skalldyr.
Read more
Product details
ISBN
9788252925227
Published
2001
Edition
3. edition
Publisher
Forlaget Vigmostad & Bjørke; Landbruksforl.
Weight
796 gr
Height
236 mm
Width
217 mm
Thickness
17 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
197
Original title
Fiskkokboken
Genre
Faglitteratur