30 raske og lettlagede retter med ulike sorter chili som gir smak og snert. Chilipepper stammer fra Mellom- og Sør-Amerika, men benyttes i dag som krydder av kokker verden over. Det finnes et utall sorter, og hvilke du velger, bestemmer hvor sterk chilismak maten får.I denne boken finner du 30 raske og lettlagede, fristende retter .; alt fra småretter og salater til hovedretter og bakverk .; der ulike sorter chili benyttes til å gi smak og snert.
Les mer
Boka inneholder 30 oppskrifter på lettlagede retter der ulike sorter chili brukes til å gi smak. Boka har oppskrifter på både småretter, salater, hovedretter og bakverk. Har stikkordregister.

Produktdetaljer

ISBN
9788205324046
Publisert
2004
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal fakta
Vekt
240 gr
Høyde
193 mm
Bredde
195 mm
Dybde
8 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
64

Illustratør
Oversetter